Të gjitha kategoritë
EN
Modeli i produktit

Cilësi të lartë bitzer origjinale dhe tufë kompostorja bock për Yutong

Diametri i rrotave rrip (Modeli i Groove): φ260 / -φ210mm 2A-2B

Voltage: 24V
Power: 60W
Torift rrotullues: 240N.m
Revolucioni Operativ: 500-3500r.pm
Max.Speed: 4000r.pm

hetim

Na kontaktoni