Të gjitha kategoritë
EN

Shfaqje AAPEX

2019-11 01-

Ekspozita e Shërbimeve të Pjesëve Auto dhe Shërbimeve të Pas-shitjes AAPEX është një ekspozitë në shkallë të gjerë profesionale e shërbimit automobilistik pas shitjes dhe një panair i tregtisë së prodhimit të automobilave në shkallë të gjerë në Shtetet e Bashkuara. Me mbështetjen e dy shoqatave kryesore të industrisë së automobilave dhe Departamentit të Tregtisë së SHBA, është mënyra e vetme për të hyrë në tregun e pjesëve të automjeteve në Amerikën e Veriut dhe atë Evropian.

Kompania jonë do të marrë pjesë në shfaqjen AAPEX. Detaje të listuara si më poshtë.

Adresa: Sands Expo & Convention Convention, Blvd 3355 Las Vegas, Las Vegas, NV89109
Numri i kabinës: 10305
Data: 5th e Nëntorit deri 7th e Nëntorit, 2019

Me këtë ju ftojmë sinqerisht ju dhe kompaninë tuaj të na vizitoni. Shihemi!