Të gjitha kategoritë
EN

Aplikime

Kompania është e specializuar në prodhimin dhe shitjet e të gjitha llojeve të tifozëve të avullimit të furçave dhe furçave dhe tifozëve për kondensim, flakët e kondicionimit të ajrit për automjete inxhinierike, radiatorët e makinave, defrostuesit, pompat e ngrohjes, tifozët e makinave në frigorifer dhe tifozët për ftohjen e motorit dhe produkte të tjera. Aktualisht, ajo ka përputhur shumë impiante dhe autobusë të njohur me energji të reja me ajër të kondicionuar në Kinë, dhe ka të drejtë të importojë dhe eksportojë në mënyrë të pavarur. Produktet e saj janë eksportuar në shumë vende dhe rajone, të tilla si Shtetet e Bashkuara, Italia, Koreja, Tajlanda, Malajzia, Rusia, Afrika, Lindja e Mesme etj.