сите категории
EN

ПРОИЗВОД КЛАСИФИКАЦИЈА

ПОВЕЌЕ

Вајли!

Хармонична моќност на климатизација за создавање автомобили!

Довербата доаѓа од квалитетот.
Квалитетот го менува светот.

Ние сме биле извршуваат извонредност преку квалитет, иновации и услуги. Со текот на годините, Вајли ја изгради својата репутација како идеален партнер во дизајнирање, производство и маркетинг решенија за ладење на моторни простории и вентилација на патнички простории за различни начини на транспорт.

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Established in 2007, Hunan Weili Auto Parts Appliance Co.,Ltd. is a private technology and environmental protection enterprise integrating scientific research, production and trade. It is a high-tech enterprise in Hunan Province and a domestic-scale enterprise. It is also the only manufacturer and seller of automobile air conditioner fans in Hunan Province.

ПРИРАЧНИК НА ПРИРАЧНИК

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Погледнете во WEILI вестите и настаните низ целиот свет. Откријте го нашиот последен изглед и успеси.

ТАБЛА ЗА ПОРАКИ

Ве молиме, пополнете ги информациите за соработка.

Контакт