сите категории
EN
Модел на производ

WEILI ZD2220-W ISO9001 / TS16949 Фабрички радијатор за автобуски и камиони со високи перформанси за климатизација

Модел: ZD2220-W
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤1.7A / 3.4A
Брзина: 2700 135rpm

Пребарување

Контакт