сите категории
EN
Модел на производ

WEILI YD80216 Фабрика Директно снабдување 12V 24V мотор со ниска бучава 16mm излез за пумпи за топла вода со мала големина

Модел: YD80216
Тест напон: 27V / 13.5V
Моторна моќност: 180W
Тековна: ≤6.5A / 13A
Брзина: 3200 200rpm

Пребарување

Контакт