сите категории
EN
Модел на производ

WEILI SRL Higer, Yutong Bus, KingLong DongFeng Bus, Zonda, акаи-автобус на радијатор

Модел: SRL
Тест напон: 27V / 13.5V
Моторна моќност: 100W
Исцрпувачка количина≥500m³ / h
Количина на ослободување на топлина: 5000kcal / h

Пребарување

Контакт