сите категории
EN
Модел на производ

WEILI CS2825 НОВ Резервни делови за автобуски пристигнувања 8-отпаѓач на дупки

Модел: CS2825
Тест напон: 27V / 13.5V
Моторна моќност: 180W
Исцрпувачка количина≥700m³ / h

Пребарување

Контакт