сите категории
EN
Модел на производ

WEILI CS2625 директен производител на автобуски резервни делови за автоматски резервни делови 6, уништувач на отвори

Модел: CS2625
Тест напон: 27V / 13.5
Моторна моќност: 130W
Исцрпувачка количина≥600m³ / h


Пребарување

Контакт