сите категории
EN
Модел на производ

WEILI CS2525 набавка на големо во фабрички делови за автобуски делови климатик климатик 24v 5 расклопувач за дупки

Модел: CS2525
Тест напон: 27V / 13.5V
Моторна моќност: 100W
Исцрпувачка количина≥500m³ / h

Пребарување

Контакт