сите категории
EN
Модел на производ

Пумпа за водоснабдување на WEILI YD80225 24v 25mm центрифугална пумпа за циркулација на вода

Модел: YD80225
Тест напон: 27V / 13.5V
Моторна моќност: 180W
Тековната≤6.5A / 13A
Брзина: 3200 200rpm

Пребарување

Контакт