сите категории
EN
Модел на производ

WEILI SRR Кина Добавувачи на производители понудија радијатор за греење на автобус

Модел: SRR
Тест напон: 27V / 13.5V
Моторна моќност: 100W
Исцрпувачка количина≥500m³ / h
Количина на ослободување на топлина: 5000kcal / h

Пребарување

Контакт