сите категории
EN
Модел на производ

ВЕИЛИ СРД греење ослободува ДК делови на радијаторот на системот за климатизација

Модел: SRD
Тест напон: 27V / 13.5V
Моторна моќност: 100W
Исцрпувачка количина≥500m³ / h

Количина на ослободување на топлина: 5000kcal / h


Пребарување

Контакт