сите категории
EN
Модел на производ

аксијален вентилатор за ладење на моторно возило со нова енергија WLNF335P

Номинален напон DC24V 

Опсег на напон 16-32VDC 

Почетен напон DC16V 

Номинална брзина 4450 вртежи во минута ±50

Најниска брзина 1100±50 вртежи во минута


Номинална струја ≤14.5A 

моќност на моторот 370w 

Проток на воздух 2550 m3/h (Pa 0 pa )

Проток на воздух 2400 m3/h (Pa 100 pa )

Ниво на бучава 79db(A) при најголема брзина

Животниот век ≥40000h 

Контролен начин PWM 

Пластичен материјал PA66 

Водоотпорен степен IP68 

Работна температура -40ºC до +95ºC 


Пребарување

Контактирајте нѐ