сите категории
EN
Модел на производ

24 волти автобус без четкички вентилатор испарувач на клима уред WLNF358

Номинален напон DC24V 
Опсег на напон 16-32VDC 
Почетен напон DC16V 
Номинална брзина 4500 вртежи во минута ±50

Најниска брзина 800±50 вртежи во минута

Номинална струја ≤15A 
моќност на моторот 350w 
Проток на воздух 120 m3/h (Pa 0 pa)

Проток на воздух 1100 m3/h (Па 100 па )
Ниво на бучава 753db(A) при најголема брзина
Животниот век ≥25000h 
Контролен начин PWM 
Работна температура -40ºC до +85ºC 


Пребарување

Контактирајте нѐ