сите категории
EN
Модел на производ

Аксијален вентилатор за ладење од 24 волти без четкички 500w за тешки камиони

Номинален напон DC24V 

Опсег на напон 16-32VDC 
Почетен напон DC16V 
Номинална брзина 4100 вртежи во минута ±50

Најниска брзина 1100±50 вртежи во минута

Номинална струја ≤22A 
моќност на моторот 500w 
Проток на воздух 3700 m3/h (Pa 0 pa)

Ниво на бучава 80db(A) при најголема брзина
Животниот век ≥25000h 
Контролен начин PWM 
Водоотпорен степен IP68 
Работна температура -40ºC до +120ºC 


Пребарување

Контактирајте нѐ