сите категории
EN
Модел на производ

Центрифугален вентилатор од 24 волти BLDC

Номинален напон DC24V 
Опсег на напон 16-32VDC 
Почетен напон DC16V 
Номинална брзина 4800 вртежи во минута ±50

Најниска брзина 800±50 вртежи во минута

Номинална струја ≤8.5A 
моќност на моторот 160w 
Проток на воздух 800 m3/h (Pa 0 pa)

Проток на воздух 600 m3/h (Па 100 па )
Ниво на бучава 75db(A) при најголема брзина
Животниот век ≥25000h 
Контролен начин PWM 
Работна температура -40ºC до +85ºC 


Пребарување

Контактирајте нѐ