сите категории
EN
Модел на производ

24 волти 340w BLDC аксијален вентилатор за ладење WLNF343

Номинален напон DC24V 

Опсег на напон 16-32VDC 

Почетен напон DC16V 

Номинална брзина ≥3400 вртежи во минута 

Номинална струја ≤14A 

моќност на моторот 340w 

Максимален проток на воздух 2950 m3/h 

Па 0 па 

Ниво на бучава 75db(A) 

Животниот век ≥25000h 

Контролен начин PWM 

Пластичен материјал PA66 

Водоотпорен степен IP68 

Работна температура -20ºC до +120ºC 


Пребарување

Контактирајте нѐ