сите категории
EN
Модел на производ

24V BLDC 100W вентилатор за ладење на кондензаторот

Номинален напон DC24V 

Опсег на напон 16-32VDC 

Почетен напон DC16V 

Номинална брзина 3750 вртежи во минута ±50

Најниска брзина 1100±50 вртежи во минута


Номинална струја ≤5A 

моќност на моторот 100w 

Проток на воздух 650 m3/h (Pa 0 pa)

Проток на воздух 600 m3/h (Па 100 па )

Ниво на бучава 73db(A) при најголема брзина

Животниот век ≥40000h 

Контролен начин PWM 

Пластичен материјал PA66 

Водоотпорен степен IP68 

Работна температура -40ºC до +95ºC 

Пребарување

Контактирајте нѐ