сите категории
EN
Модел на производ

Опрема за ладење опрема за ладење 12V / 24V за вентилатори за термичко кралство за ладење

Модел: LNF2216
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤11.5A / 20.0A
Брзина: 2900 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2600m³ / h


Пребарување

Контакт