сите категории
EN
Модел на производ

Единици за ладење на возила универзални уреди за климатизација 12 напон dc единици на вентилаторот за климатизација

Модел: LNF2210BX
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤5.5A / 8.0A
Брзина: 2900 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1400m³ / h


Пребарување

Контакт