сите категории
EN
Модел на производ

TS16949 Фабрика Ладилник 14 "вентилатор на кондензаторот на воздухот, вентилаторот на компресорот за воздух, вентилаторот ладен со воздух

Модел: LNF2214
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤10.5A / 18.5A
Брзина: 3000 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥2400m³ / h



Пребарување

Контакт