сите категории
EN
Модел на производ

Да се ​​купи климатизација 24v за цени за камиони, единици за ладење единици јутунг автобуски резервни делови

Model:LNF2924H5X
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤6.0A / 10.0A
Брзина: 2700 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1800m³ / h


Пребарување

Контакт