сите категории
EN
Модел на производ

Мал систем 8 инчен покрив Климатик користен вентилатор за ладење

Модел: LNF2208B
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤4.0A / 7.0A
Брзина: 3100 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1000m³ / h


Пребарување

Контакт