сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор за ладење климатик 9 инчи со високи перформанси

Модел: LNF2209A
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤4.0A / 7.0A
Брзина: 3200 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1300m³ / h


Пребарување

Контакт