сите категории
EN
Модел на производ

DC 12V / 24V A / C климатик denso мотор Вентилатор за делови за комерцијален дел

Модел: LNF2211B
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤6.5A / 10.5A
Брзина: 2800 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1400m³ / h


Пребарување

Контакт