сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор на кондензаторот за ладење / Аксијални вентилатори / Волво вентилатор на автобусот со лопатки на кривата 10pcs

Модел: LNF2209BX
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤5.0A / 7.5A
Брзина: 3000 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1200m³ / h

Пребарување

Контакт