сите категории
EN
Модел на производ

Добавувачот Changsha најдобра замена на термо кралот 12 волт камион ДЦ вентилатор за климатизација

Модел: LNF2212B
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤7.5A / 12.0A
Брзина: 2700 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1700m³ / h

Пребарување

Контакт