сите категории
EN
Модел на производ

За единицата за ладење на транспортот и климатик за возила Возила за ладење се користи вентилатор

Модел: LNF2211BX
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤6.5A / 10.5A
Брзина: 2800 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1400m³ / h


Пребарување

Контакт