сите категории
EN
Модел на производ

9 климатик со низок шум климатик за ладење на вентилатор за ладење за автомобилско ладење

Модел: LNF2209AX
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤4.0A / 7.0A
Брзина: 3200 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1300m³ / h


Пребарување

Контакт