сите категории
EN
Модел на производ

8 инчен ладилник за ладење на вентилаторот за компресија / камион / млечен носач

Модел: LNF2208BX
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤4.0A / 7.0A
Брзина: 3100 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1000m³ / h

Пребарување


Контакт