сите категории
EN
Модел на производ

Висококвалитетен оригинален спојувач за битзери и компресорски спојки за Yutong

Дијаметар на тркалото на тркалото (модел на жлеб): φ260 / -φ210mm 2A-2B

Напон: 24V
Моќност: 60W
Вртежен момент: 240N.m
Оперативна револуција: 500-3500r.pm
Max.Speed: 4000r.pm

Пребарување

Контакт