сите категории
EN
Модел на производ

Најдобра цена со висок квалитет 24volts 60w електромагнетски спојка за Valeo TM65

Дијаметар на тркалото на тркалото (модел на жлеб): φ260 / -φ210mm 2A-2B

Напон: 24V
Моќност: 60W
Вртежен момент: 240N.m
Оперативна револуција: 500-3500r.pm
Max.Speed: 4000r.pm

Пребарување

Контакт