сите категории
EN

Шоу AAPEX

-2019 11 01-

Изложба на услуги за автомобилски делови во САД и по продажбата ААПЕКС е изложба на професионални автомобилски пост-продажни производи од голем обем и голем саем на саеми за производство на автомобили во САД. Со поддршка на двете најголеми асоцијации за автомобилска индустрија и Министерството за трговија на САД, тоа е единствениот начин да се влезе во северноамериканскиот и европскиот пазар на делови за автомобили.

Нашата компанија ќе присуствува на шоуто ААПЕКС. Детали наведени како подолу.

Адреса: Експо и Конвенциски центар Sands, бул. 3355, Лас Вегас, Лас Вегас, NV89109
Број на штанд: 10305
Датум: 5-ти од ноември до 7-ти ноември, 2019

Со ова искрено ве покануваме вас и вашата компанија да не посетите. Се гледаме!