сите категории
EN
Модел на производ

Трговија на големо со вентилатор на вентилаторот на испарувачот со 12v / 24v за автобус

Model:ZD211
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤9.0A / 18.0A
Брзина: 4200 200rpm

Пребарување

Контакт