сите категории
EN
Модел на производ

Универзален автобус DC-вентилатор на вентилаторот за климатизација со климатизација

Модел: ZD2625-W
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤9.0A / 20.0A
Брзина: 3200 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥750m³ / hПребарување

Контакт