сите категории
EN
Модел на производ

Термо Кинг климатик вентилатор кондензатор DC мотор, Кореја мотори.

Модел: ZD2924H5
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤1.0A / 2.0A
Брзина: 3100 200rpm

Пребарување

Контакт