сите категории
EN
Модел на производ

Кондензатор со висока температура отпорен на мотор 12v DC брусен мотор за автобус

Модел: LD2501
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤1.5A / 2.5A
Брзина: 3200 200rpm

Пребарување

Контакт