сите категории
EN
Модел на производ

Од TS16949 фабрички мотор на вентилаторот испарувач за автобус

Модел: ZD283B-W
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤9.0A / 15.0A
Брзина: 4200 200rpm
Статички притисок : 100Pa
Волумен на воздухот≥1000m³ / hПребарување

Контакт