сите категории
EN
Модел на производ

Кондензатор за автобуси 12v / 24v DC мотор, екстра тенок мотор

Модел: LD2501B
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤1.5A / 2.5A
Брзина: 3200 200rpm

Пребарување

Контакт