сите категории
EN
Модел на производ

Моторен кондензатор за автоматизација на климатизацијата 24V, мотор со четка ДС

Модел: LD2201
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤2.0A / 3.5A
Брзина: 3500 200rpm

Пребарување

Контакт