сите категории
EN
Модел на производ

Кондензатор за автоматизација на кондензаторот со автобус DC со плочи, мотори во Кореја

Модел: ZD2924H4
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤1.5A / 3.0A
Брзина: 3200 200rpm


Пребарување

Контакт