сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор на кондензаторот за климатизација на автобусот 12v / 24v DC мотор, Корејски мотори

Модел: ZD2924H3
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤1.5A / 2.0A
Брзина: 3200 200rpm

Пребарување

Контакт