сите категории
EN
Модел на производ

Кондензатор A / C автобус 12 волти DC мотори за Термо Кинг

Модел: ZD2924H7
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤1.5A / 2.0A
Брзина: 3200 200rpm

Пребарување

Контакт