сите категории
EN
Модел на производ

2019 Топла продажба 24v 12v DC мотор на вентилаторот на кондензаторот

Модел: ZD2924H6
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤1.5A / 3.0A
Брзина: 3200 200rpm

Пребарување

Контакт