сите категории
EN
Модел на производ

Вентилатор на мотор, DC, мотор за вентилатор, VAN

Модел: ZD292L-W
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤10.0A / 22.0A
Брзина: 3900 200rpm
Статички притисок : 100Pa
Волумен на воздухот≥850m³ / h


Пребарување

Контакт