сите категории
EN
Модел на производ

Оригинална фабрика за WEILI ZHF296 24 обединува автомобил со еден вентилатор со 13минути

Модел: ZHF296
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤5.0A / 12.0A
Брзина: 2800 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1500m³ / h

Пребарување


Контакт