сите категории
EN
Модел на производ

WEILI ZHF271K со голема брзина 24 грејач на напојување што испарува мотор на вентилатор

Модел: ZHF271K
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤8.0A / 16.0A
Брзина: 3600 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥750m³ / hПребарување

Контакт