сите категории
EN
Модел на производ

Weili ZHF2102 24volts dc вентилатор за испарување за транспорт

Модел: ZHF2102
Тест напон: 27V / 13.5V
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥240 / ч
Тековната≤3.0A / 6.0A

Пребарување

Контакт