сите категории
EN
Модел на производ

WEILI ZHF2101TS 24Влепен мотор со вентилација од центрифугален вентилатор со вентилатор во внатрешноста

Модел: ZHF2101TS
Тест напон: 27V / 13.5V
Тековната≤12.5A / 27.0A
Брзина: 3900 200rpm
Статички притисок: 100Pa
Волумен на воздухот≥1000m³ / h

Пребарување

Контакт